Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΙΝΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΗ 15 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ !

Ένα ένα  τα γεγονότα εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου .Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης ΜΠΙΝΟΣ  επέλεξε "πασοη" Δημήτρη αντίπαλο για τον δεύτερο γύρο ,μιας και ήταν ο πιο ακίνδυνος για να του πάρει τις Δημοτικές εκλογές .Συγκεκριμένα  είπε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον "πασοη" στο προηγούμενο Δημοτικό Συμούλιο της Δευτέρας ΄΄ είσαι αχάριστος σου έστειλα 15 δημοτικούς συμβουλους στο συνδυασμό σου ''.
Αυτές οι  συνεργασίες είναι  πολύ προχωρημένες !
Βεβαια η ΚΑΤΙΝΑ  η ανηψιά του '' θείος ο όμορφος '' τα πήρε στο κρανίο και αντέδρασε λέγοντας στον Δήμαρχο Μπινo Δημήτρη ''500 ψήφοι ήταν η διαφορα των εκλογών'' .
Για να την διορθώσει αμέσως ο Δήμαρχος Αλμωπίας '' δεν θέλω να βγάλω τα άπλυτα τώρα όμως αν χρειασθεί θα το κάνω ,γί αυτό μην μιλάτε για νοικοκυριό ''.
Η  ΚΑΤΙΝΑ  η ανηψιά του "πασοη" Δημήτρη έχει προφανώς επιλεκτική μνήμη μιας και ξεχνάει τα μπινελίκια  που έσουρνε στον θείο της .Αλλα με μια κίνηση Αντιπροεδρίας στα λουτρά το μπλάνκο της ΚΑΤΙΝΑΣ τα έσβυσε όλα και γίναν όλα γλυκά μελομακάρονα .
Έ τι σου είναι το ευρώ !

8 σχόλια:

  1. ΣΙΜΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΟΥ ΑΝΑΨΕ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ταξιδευεις σωτηριδη ;......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ .............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναστατώθηκε μόλις της είπε για τα προσωπικά της!!!!χαχαχαχα μεγάλη ΚΑΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι μονο αναστατωθηκε αλλα εχασε και τον υπνο της αφου δεν ξερει ουτε τι γραφει ουτε τι λεει ,ουτε και για γλαστρα κανει δηλαδη αχρηστση δεν κανει για τιποτα ,ειναι της ευρωβουλης του τειου μητσε .......ααχαααα !

      Διαγραφή
  5. Μα καλά τόση αλλαζονεία και έπαρση από τον... μικρό Μπίνο. Τι θα πει σου έσετειλα 15 συμβούλους! Στην τσέπη του τους είχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙΝΑ ΞΕΠΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ .........ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ..........

      Διαγραφή
  6. Η κατινα κανει κατινιες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή