Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Δείτε την καλλονή σύζυγο του Αζέρου προέδρου που πέταξε τον φερετζέ και έγινε fashion icon


Δείτε την καλλονή σύζυγο του Αζέρου προέδρου που πέταξε τον φερετζέ και έγινε fashion icon

Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια γυναίκα λέει ο λαός και αν κρίνουμε από την εμφάνιση αλλά και τις σπουδές της συζύγου του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ,
Μεχριμπάν Αλίεβα κάτι τέτοιο ισχύει.
alieva-1_0.png
Η 50χρονη καλλονή βρίσκεται στην Αθήνα αφού θα βραβευτεί απόψε στην Πνύκα για την προσφορά της στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.
alieva-2_0.png
Μάλιστα, η μελαχρινή κυρία προέδρου αποκαλείται από πολλούς «Σοφία Λόρεν της Ανατολής» και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες όχι άδικα.
alieva-4_0.png
Η εντυπωσιακή γυναίκα είναι γεννημένη το 1964 και είναι κόρη ενός δόκτωρα των μαθηματικών και της φυσικής, με διευθυντική θέση στην Εθνική Ακαδημία Αεροπλοΐας στο Μπακού και μιας φιλόλογου, με ιδιαίτερες διακρίσεις στις αραβικές σπουδές.

alieva-5_0.png
Η ίδια έχει τελειώσει την Ιατρική, ενώ ειδικεύτηκε στην οφθαλμιατρική. Επιπρόσθεταείναι πολύγλωσση αφού φέρεται να μπορεί να συνεννοηθεί άνετα σε όλες τις βασικές δυτικές γλώσσες.

alieva-6_0.png
Αν και έχει κάνει έναν πλουσιοπάροχο γάμο, η 50χρονη δεν αρκείται στα χρήματα του συζύγου της. Η εντυπωσιάκή γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, ιδρύει το ένα ινστιτούτο μετά το άλλο, εκδίδει περιοδικά και είναι και πρόεδρος διαφόρων ιδρυμάτων και ομοσπονδιών, όπως της Αζέρικης Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

alieva-7_0.png
Παράλληλα έχει πάρει διάφορους τίτλους αλλά και διακρίσεις όπως: Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ουνέσκο, Γυναίκα της Χρονιάς στο Αζερμπαϊτζάν το 2005, ενώ το 2007 πήρε στην Μόσχα το Διεθνές Βραβείο Χρυσή Καρδιά.

alieva-8_0.png
Μια γυναίκα σαν την Αλιέβα με τόσες πολλές κοινωνικές δραστηριότητες δεν θα μπορούσε να μην φροντίζει την εμφάνισή της.
alieva-9_0.png
Την στιγμή που οι συμπατριώτισσες της κυκλοφορούν με φερετζέ, η 50χρονη καλλονή τον πέταξε, ενώ είναι πάντοτε κομψή και περιποιημένη και αποτελεί πρότυπο μόδας για πολλές γυναίκες.

alieva-10_0.png
Κατά καιρούς έχει δεχτεί πυρά ότι προσέχει υπερβολικά την εικόνα της, ενώ το 2010 είχαν διαρρεύσει ευαίσθητα έγγραφα μέσω του Wikileaks και τα σχόλια για την 50χρονη ήταν… ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ.

alieva-12_0.png
«Η σύζυγος του Ιλχάμ Αλίεφ έχει πρόβλημα έκφρασης στο πρόσωπό της. Έχει υποβληθεί σε τόσες πολλές επεμβάσεις λίφτινγκ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το κινήσει καθόλου», ήταν κάποια από τα σχόλια, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

alieva-13_0.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου