Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής δύο διαμερίσματα σε Κυψέλη και Θησείο


Στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής δύο διαμερίσματα σε Κυψέλη και Θησείο

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο πατρικό σπίτι του 31χρονου τρομοκράτη, Αντώνη Σταμπούλου, στο Μαρούσι, ενώ δύο ακόμη διαμερίσματα ερευνώνται εξονυχιστικά, ένα στην Κυψέλη κι ένα στο Θησείο.
Το διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη φέρεται να ήταν χώρος συνάντησης καθώς ήταν εντελώς άδειο. Είχε ενοικιαστεί το καλοκαίρι του 2014, με
πλαστή ταυτότητα. Σε αυτό το διαμέρισμα έφτασαν οι αρχές από κλειδιά που βρήκαν στην κατοχή του Αντώνη Σταμπούλου.
Οι νέες πληροφορίες από το σπίτι του Αμαρουσίου στην οδό Βύρωνος, το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτό που είχαν νοικιάσει ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα στην οδό Υψηλάντου, θέλουν τον νεαρό συλληφθέντα να διέμενε σε μία από τις τρεις μεζονέτες, όπου έχουν εστιαστεί οι έρευνες.
Πρόκειται συνολικά για τρεις μεζονέτες, που στη μία διέμενε η αδελφή του και στην άλλη οι γονείς του.
Στη μεζονέτα του Αμαρουσίου του 31χρονου δεν βρέθηκε κανένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, με τις αρχές να πιστεύουν ότι όσο ο ίδιος κρατούσε αρνητική στάση στους αστυνομικούς, κέρδιζε χρόνο, ώστε να αποκρυφτούν τα στοιχεία στο σπίτι του.
Νωρίτερα το πρωί, ο Αντώνης Σταμπούλος "μίλησε" μέσα από το κελί της ΓΑΔΑ, με γραπτό κείμενο του που αναρτήθηκε στη σελίδα Indymedia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου